hits

Nå er sesongen i full sving!

I Molde for litt over en uke siden gikk sesongens første NM runde. Det ble rekord mange startene med hele 28 jenter på grinda i dame/jente klassen, og 5 stykker i rekrutt. Vi hadde mange som debuterte i NM for første gang, dette inkluderer to av våre egne Dirt Bike Girls Teamførere, Marie Buringrud og Emilie Teppdalen.

Gratulerer med bra kjøring til de tre andre teamførerne som også stilte på grinda , Anita Pedersen som ble nr 9, Caroline Lundgren Iglebæk som ble nr 13, og Caroline Pettersen(meg) som dessverre havna på sykehuset en tur istedet for på resultatlista.

Bra kjørt av alle dere jenter og damer som stilte opp! Lykke til videre i sesongen!

#unitedbypassion

Caro & Carro <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

dirt bike girls

dirt bike girls

23, Drammen

Vi samler jenter og damer som brinner for motocross! Sammen bygger vi en kultur innom mx for jenter og damer i Norden. Der er alle velkomne uansett om du er nybegynner eller mer erfaren utøvere. Med treningssamlinger, event, kurs, eget jenteteam, samt deling av tips, bilder og videor hjelper vi hverandre å utvikles å ha det gøy. dirt bike girls vender seg til deg som ønsker å ha mer glede i livet, samt ønsker samhold med andre damer og jenter innom sporten. Ønsker du å bli medlem/ambassadør for dirt bike girls? Gå inn på www.dirtbikegirls.no og meld deg inn!

Kategorier

Arkiv