hits

Kjøring på sommerføre i februar?

Hei og god søndag!

Mens mange av de flotte dirt bike girls teamførerne og medlemmene koser seg med piggdekk-kjøring i norden er en av oss på andre siden av verden på ganske annerledes forhold. For de som ikke vet er jeg, Caroline Pettersen, dirt bike girls teamfører og nå representerer jeg dbg i Perris, California. Hvert år drar NTG motocross på en 4ukers oppkjøring/treningssamling fram mot sesongen, denne har nå startet! 

Vi startet rett på med Milestone og Glen Helen de første dagene, to fantastiske baner! Og fler venter oss, Pala raceway og Perris er to av de. Forholdene her borte er fantastiske så langt med sol og ca 20 grader hver dag. Selv om det må legges ned lange dager med kjøring, løping, basistrening, litt skole og til og med løp, Koser vi oss glugg ihjel her nede. Mxheaven er et godt tips til alle som kunne trengt litt sol og kjøirng på sommerføre på denne tiden av året!​

Hvem andre er i utlandet å kjører for tida?? Stor hilsen fra statene og oss bak Dirt Bike Girls bloggen!<<3

foto cred: Annica og Martin Haglev 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

dirt bike girls

dirt bike girls

22, Drammen

Vi samler jenter og damer som brinner for motocross! Sammen bygger vi en kultur innom mx for jenter og damer i Norden. Der er alle velkomne uansett om du er nybegynner eller mer erfaren utøvere. Med treningssamlinger, event, kurs, eget jenteteam, samt deling av tips, bilder og videor hjelper vi hverandre å utvikles å ha det gøy. dirt bike girls vender seg til deg som ønsker å ha mer glede i livet, samt ønsker samhold med andre damer og jenter innom sporten. Ønsker du å bli medlem/ambassadør for dirt bike girls? Gå inn på www.dirtbikegirls.no og meld deg inn!

Kategorier

Arkiv