hits

Snø og kulde stopper oss ikke!

Hei og god mandag, 

enda en helg med piggdekk-kjøring er gått. Vi utnytter de bra is dekkene som finnes på banen nå og holder kjøreformen vedlike. På lørdagen var det Jevnaker som sto for tur. Anita Pedersen, en av våre tøffe ledere, og jeg(Caroline Pettersen) fikk trent oss på spor i hver sving. Selv om vi begge hadde en litt røff start på dagen, med ikke så bra kjøring og mye frustrasjon, ble det en super dag for begge. Som Anita selv beskriver dagen;  "...this training goes in my books as one of my best so far, riding with spiketires!!" . 

 

 

Søndagen var det Andrine Olstad og Natasha Hoika som prøvde seg på snøkjøringa. Anita som den entusiasten hun er ble selvfølgelig med, og dagen ble brukt på Moa. Disse tøffe jentene erfarte enda en gang at endurokjøring på snøføre er alt annet enn lett, men ingen sure miner på denne gjengen selv om man er slitne. Mye tid rundt trær og sladdende på crossbanen denne søndagen. 

 

Mer kjøring kommer neste helg, og nå har vi også fått egen jente trening på Lunner hver fredag! Så forhåpentligvis blir vi mange dirt bike girls der fremover.  

Ellers ha en fin uke og vri holk, 

Hilsen Caroline og Caroline. 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

dirt bike girls

dirt bike girls

22, Drammen

Vi samler jenter og damer som brinner for motocross! Sammen bygger vi en kultur innom mx for jenter og damer i Norden. Der er alle velkomne uansett om du er nybegynner eller mer erfaren utøvere. Med treningssamlinger, event, kurs, eget jenteteam, samt deling av tips, bilder og videor hjelper vi hverandre å utvikles å ha det gøy. dirt bike girls vender seg til deg som ønsker å ha mer glede i livet, samt ønsker samhold med andre damer og jenter innom sporten. Ønsker du å bli medlem/ambassadør for dirt bike girls? Gå inn på www.dirtbikegirls.no og meld deg inn!

Kategorier

Arkiv