hits

CROSSKJØRINGEN I HELGEN

Heihei alle sammen. 

Fremover, tenkte vi å legge ut bilder og oppdatering når en gjeng fra dbg har kjørt cross. Vi prater mye med hverandre og prøver å kjøre mest mulig sammen.
Vi skal også om ikke så lenge, presentere alle teamførerne. 

I helgen var seks jenter fra dbg som var på Lunner og kjørte. Lunner er en veldig bra bane (syntes ihvertfall vi). Morsom, varierende og utfordrende!
Det blir i år også arrangert Lag-NM her den 22-23 September

Det her er gjengen som kjørte på Lunner i helgen :

Fra venstre: Tonje Johannessen, Jane Stormo, Natasha Lynd Hoika, Mina Harring, Anita Pedersen og Andrea Næss Bergum.

 

Andrine Olstad var også og kjørte i helgen, på Jevnaker. Dette er også en utfordrende og morsom bane. 
"Det var knall føre!! Lite problem var at det yret litt så det ble is på briller, sykkel og klær" svarte Andrine når vi spurte hvordan kjøringen hadde vært. 

 

Ha fortsatt en fin uke! 

- Caroline & Caroline

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

dirt bike girls

dirt bike girls

22, Drammen

Vi samler jenter og damer som brinner for motocross! Sammen bygger vi en kultur innom mx for jenter og damer i Norden. Der er alle velkomne uansett om du er nybegynner eller mer erfaren utøvere. Med treningssamlinger, event, kurs, eget jenteteam, samt deling av tips, bilder og videor hjelper vi hverandre å utvikles å ha det gøy. dirt bike girls vender seg til deg som ønsker å ha mer glede i livet, samt ønsker samhold med andre damer og jenter innom sporten. Ønsker du å bli medlem/ambassadør for dirt bike girls? Gå inn på www.dirtbikegirls.no og meld deg inn!

Kategorier

Arkiv