hits

JULENYHETER

Heihei alle sammen. 

Håper alle har hatt en fin jul så langt og at resten av jula også blir bra! Vi håper også alle cross chicks der ute har satt piggdekkene på og er klar for romjulskjøring😃

 

Vi har også en kjempestor nyhet til dere småbarn der ute!!!! 

I sammarbeid med Spinnin-wheel så har vår Dirt Bike Girl teamfører Andrine Olstad startet med rekruttering av barn! Fra ny-året vil det være mulig for barn i alderen 5-8år til å prøve en KTM SX 50cc! Andrine og Spinnin-wheel stiller opp med utstyr og sykkel. 

Alt du trenger å gjøre er å stille opp på banen og betale engangslisens. (Dette gjør man bare ved å sende en SMS, engangslisensen koster 55kr). Andrine vil være fleksibel å kunne møte opp på en bane i nærheten av deg! Hvis du følger henne på Facebook profilen hennes her, så vil hun også være flink å legge ut hvor hun skal kjøre. Da er det bare å møte opp, men gi gjerne beskjed om du kommer 😄 Hun vil alltid være tilstede under prøvingen og er en som er flink til å lære bort og vil hjelpe til! Andrine har 10 års erfaring fra motorcrossen og kjører aktivt i Norge! 

Senere vil hun også ha en KTM freeride (elektrisk crossykkel) som vil passe fra alderen 10år! 

 

Kontakt gjerne Andrine på +47 456 73 308.

Kontakt spinnin-wheel på 69 84 63 00

 

God jul videre, så snakkes vi om ikke så lenge!

Caroline & Caroline

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

dirt bike girls

dirt bike girls

22, Drammen

Vi samler jenter og damer som brinner for motocross! Sammen bygger vi en kultur innom mx for jenter og damer i Norden. Der er alle velkomne uansett om du er nybegynner eller mer erfaren utøvere. Med treningssamlinger, event, kurs, eget jenteteam, samt deling av tips, bilder og videor hjelper vi hverandre å utvikles å ha det gøy. dirt bike girls vender seg til deg som ønsker å ha mer glede i livet, samt ønsker samhold med andre damer og jenter innom sporten. Ønsker du å bli medlem/ambassadør for dirt bike girls? Gå inn på www.dirtbikegirls.no og meld deg inn!

Kategorier

Arkiv