hits

HVA ER DIRT BIKE GIRLS, OG HVEM ER VI?

Hei hei alle sammen!

Velkommen til åpningen av den offisielle Dirt Bike Girls bloggen! Håper dere har en fin start på uka så langt.
Først og fremst må vi si at det er kjempekoselig at du stakk innom her, og vi håper jo at du fortsetter å følge bloggen vår og nordens råeste jenter/damer :D

Vi tenkte at første innlegget på denne bloggen burde inneholde hva denne bloggen skal handle om og vise dere hvem vi er. Vi kan først starte med å snakke litt om Dirt Bike Girls (dbg).

Dbg er et team hvor vi samler jenter og damer som brenner for motocross og enduro! Sammen bygger vi en kultur for jenter/damer innom mx og enduro i Norden. Her er alle velkomne uansett om du er nybegynner eller mer erfaren, og uansett alder.

Våre fem verdier er:

  • MESTRING
  • GLEDE
  • SAMHOLD
  • OPPLEVELSER
  • FRIHET

Vi i dbg har både teamførere og ambassadører. Per idag er vi 20 teamførere og 91 ambassadører. Men vi er en samlet gjeng uansett! Vi støtter, motiverer, hjelper og lever livet sammen. Som jenter og damer i motorsport-miljøet føler vi det er viktig å ha et sterkt samhold, og det er det vi jobber med å skape.

Vi kommer til å holde denne bloggen oppdatert på det vi jobber med, events, kurs, nyheter og masse mer. Vi kommer også senere til å vise dere utøverne og sponsorene våre. Forhåpentligvis kan denne blogger hjelpe og inspirere andre jenter og damer som driver med motocross eller enduro, og motivere andre der ute til å prøve disse idrettene.

 

Dirt bike girls vender seg mot deg som ønsker å føle deg mer levende, ha mer glede i livet, få mer energi og ønsker samhold med andre damer og jenter innom sporten. Sammen skaper vi en hverdag der vi virkelig lever og ikke bare eksisterer :)

 

Ønsker du å bli medlem/ambassadør for dirt bike girls? Gå inn på www.dirtbikegirls.no og meld deg inn!

 

Følg gjerne oss på sosiale medier også!
YouTube kanalen, bare klikk her!
Facebook siden vår, klikk deg inn her!
Snapchat URL (bilde under)

 

Legger ved en video fra kanalen vår under. 

 

- Caroline og Caroline

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

dirt bike girls

dirt bike girls

22, Drammen

Vi samler jenter og damer som brinner for motocross! Sammen bygger vi en kultur innom mx for jenter og damer i Norden. Der er alle velkomne uansett om du er nybegynner eller mer erfaren utøvere. Med treningssamlinger, event, kurs, eget jenteteam, samt deling av tips, bilder og videor hjelper vi hverandre å utvikles å ha det gøy. dirt bike girls vender seg til deg som ønsker å ha mer glede i livet, samt ønsker samhold med andre damer og jenter innom sporten. Ønsker du å bli medlem/ambassadør for dirt bike girls? Gå inn på www.dirtbikegirls.no og meld deg inn!

Kategorier

Arkiv